zaterdag 31 januari 2009

"als je een houten vloer kunt leggen kun je ook een kozijn monteren"

Of het nu gaat om kunststof kozijnen, houten kozijnen of aluminium kozijnen. Of het gaat om kunststof hef-schuifpuien of houten hef-schuifpuien, of om dubbele deuren, ramen, draaival ramen of overkappingen het is eenvoudig om het zelf te plaatsen als je het montage stappenplan volgt !!

Doe het zelf kozijnen voor iedereen die ook zijn eigen houten vloer legt, zijn badkamer verbouwt of betegelt. Als je je eigen keuken kunt plaatsen kun je ook je kozijnen vervangen.

Hoeveel "experts" hoor je niet vertellen wat allemaal belangrijk is en dat je het aan de vakman moet overlaten, en dat dat dan natuurlijk wel "iets" meer kost, maar dan krijg je ook waar voor je geld, maar nog vaker hoor je mensen vertellen wat er daadwerkelijk gebeurt is , meerdere malen sprak ik mensen die heel erg teleurgesteld waren en waarbij de verbouwing of de renovatie van de kozijnen een ware hel zijn geworden, en daarbij ook nog eens een financiële catastrofe. Natuurlijk mogen we niet iedereen over één kam scheren, en er zijn natuurlijk heel veel bedrijven die wel goed werk afleveren. Maar op deze manier sla je natuurlijk 2 vliegen in 1 klap, je eigen renovatie plannen en beheren, en daarbij ook nog eens veel geld besparen.

Klik op: Doe Het Zelf Kozijnen voor meer informatie.

Geen opmerkingen: